Jak vzdáleně ovládat školní 3D tiskárny, ušetřit čas a bezpečně je zpřístupnit studentům?

Prezentující/autoři

Typ příspěvku

Abstrakt

Ve školách, kde své 3D tiskárny ovládají a kontrolují on-line, jsou 3D tiskárny mnohem více využívány. Studenti se aktivně zapojují do 3D tisku a pedagogové nemusí u tiskáren trávit dlouhé hodiny - když se něco pokazí, Karmen pošle upozornění.

Karmen je české řešení, díky kterému jednoduše a bezpečně připojíte své školní 3D tiskárny do sítě internet a následně je spravujete v jednom přehledném uživatelském rozhraní odkudkoliv. Studenti přistupují k tiskárnám na základě svých oprávnění, mohou posílat g-cody do tiskové fronty a sledovat průběh tisku díky webkamerám. 

Ukážeme Vám, jak zefektivníte 3D tisk u Vás ve škole, ušetříte čas, nervy, filament a umožníte studentům proniknout mnohem více do tohoto velmi populárního oboru.

Karmen je kompatibilní s drtivou většinou běžných 3D tiskáren a má mnoho dalších výhod a funkcí, které společně projdeme a prozkoumáme.

Z účastníků, kteří nám vyplní krátký dotazník (https://forms.gle/YsoRtUTpxitGUMwy5), vylosujeme dva šťastlivce, kterým zdarma připojíme školní 3D tiskárnu do Karmen.

Přidáváme i odkaz na krátké video, které o Karmen natočili studenti z jedné střední průmyslové školy, kde Karmen využívají. Další informace získáte na speciální internetové stránce Karmen pro školy.

Stupeň školy

Vzdělávací oblast